همایش ملی تربیت بدنی ، تغذیه و طب ورزشی

همایش ملی تربیت بدنی ، تغذیه و طب ورزشی
محورهای همایش:
تربیت بدنی و علوم ورزشی

فیزیولوژی و تغذیه ورزشی
مدیریت، ارتباطات، اقتصاد و گردشگری ورزشی
آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی
روانشناسی ورزشی
رفتار حرکتی
بیومکانیک، مهندسی و فناوری ورزش
جامعه شناسی، حقوق، تاریخ و فلسفه ورزش
تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی


مکمل‌‌های غذایی و رژیمی

نظارت و مقررات کنترل کیفی مکمل‌ها
راهکارهای بهبود کیفیت مکمل‌ها
روش‌های جدید و کم هزینه کنترل کیفی و کمی مکمل‌ها
اصول و مبانی مصرف منطقی مکمل‌ها
غذاهای ایرانی واجد نقش مکمل
کاربرد مکمل‌ها در بیماری‌های مزمن
تداخلات داروئی و دارویی – غذایی با مکمل‌ها
نحوه پایش سلامت مکمل‌ها در چرخه واردات تولید، توزیع و مصرف
مکمل‌های ورزشی و دوپینگ و سوء مصرف
مکمل‌ها و سلامت
تغذیه
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
غذاهای ارگانیک
تولید مواد غذایی
بازار جهانی مواد غذایی
مقیاس بزرگ و جهانی تجارت کشاورزی: ​​بهره وری، ارائه و کمبود
امنیت غذایی جامعه
جوامع غذایی پایدار
جنبش مواد غذایی محلی
اقتصاد بازارهای کشاورزان و همکاری های جامعه
نیازهای تغذیه ای و تغذیه انسانی
شیمی مواد غذایی، تغذیه و انرژی انسانی
آلودگی غذا و بیماری های ناشی از غذا
تضمین ایمنی مواد غذایی، تجزیه و تحلیل ریسک و مقررات
هورمون رشد و آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی و اثرات آن
غذا و بیماری مزمن: چاقی، بیماری قلبی، سرطان، دیابت
فقر غذایی
غذا، تغذیه و سلامت عمومی
برچسب زدن تغذیه
غذاهای فرآوری شده و بدون فرآورده: پیامدهای بهداشتی
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و مهندسی مواد غذایی
غذا و فناوری نانو
بیوتکنولوژی و غذای امروز
غذا و چالش های بهداشت جهانی
روند مصرف و رفتارهای تغذیه ای
مدیریت و پیشگیری از تغذیه و بیماری
غذا و صنعت سلامتی
اختلالات اشتها
مکمل های ویتامین و نیازهای پزشکی
بازاریابی مواد غذایی
غذاهای قومی و تغذیه جامعه
پزشکی ورزشی
تغذیه و ورزش
توانبخشی ورزشی
آسیب شناسی ورزشی
حرکات اصلاحی
آمادگی جسمانی
بازی درمانی
پاتومکانیک ورزشی
بیومکانیک ورزشی
سبک زندگی فعال
سلامت و ورزش
بیماری و ورزش
ورزش معلولان
روان شناسی ورزش
تربیت بدنی مدرسان
فناوری ورزش
بدن سازی و زیبایی اندام
آنتروپومتری
ورزش سالمندان
ورزش بانوان
یادگیری حرکتی
ورزش کودکان
استعدادیابی ورزشی
امنیت تغذیه‌ای

تغییرات اقلیمی و تغذیة پایدار
رهنمودهای غذایی و الگوهای غذایی پایدار
راهبردهای پیشگیری از کمبود ریزمغذی‌ها
غنی‌سازی و مکمل‌یاری
نقش نهادهای دولتی و خصوصیدر تغذیة پایدار
ایمنی و سلامت غذا

غذاهای تراریخته:فرصت‌ها و تهدیدها
صنایع غذایی و تغذیه پایدار
غذای سالم از ایده تا محصول
غذا و محصولات غذایی فراسودمندو نوآوری‌های سلامت محور در صنایع غذایی
اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و تغذیه
تغذیه و بیماری‌ها

تغذیه و بیماری‌های غیرواگیر
تغذیه و بیماری‌های عفونی
تغذیه و التهاب
تغذیه و ایمنی
سیاست‌های غذا و تغذیه

تضاد منافع در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای در جامعه
سیاست‌های پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی
تغذیه و خود مراقبتی
مدیریت خدمات غذایی
سیاست‌های مالیاتی و تبلیغات محصولات غذایی
نظام مراقبت غذا و تغذیه
ظرفیت‌سازی در حوزه غذا و تغذیه
ارزیابی و پایش برنامه‌های تغذیه‌ای
اقتصاد غذا و تغذیه

تغذیه در شرایط ویژه

تغذیه در بحران‌ها و بلایا
تغذیه در بحران‌های اقتصادی
تغذیه ورزشی و ورزشکاران

ورزش‌های سرعتی، قدرتی و استقامتی
برنامه‌ریزی غذایی برای ورزش‌های تیمی
ورزش‌های حرفه‌ای و قهرمانی
فن‌آوری‌های نوین در حوزه‌ تغذیه

نقش فن‌آوری اطلاعات (IT) در پژوهش‌های تغذیه
دستگاه‌ها و تجهیزات کمکی در ارزیابی وضع تغذیه
دستگاه‌های کمکی در درمان چاقی
تغذیه و شادی پایدار

تغذیه و سلامت روان
تغذیه و عدالت اجتماعی- اقتصادی
نقش سازمان های مردم نهاد
تازه‌های علوم تغذیه

تغذیه و باروری
تغذیه و جامعة رو به سالمندی
تاریخ برگزاری:
28 شهریور ماه 1398 دانشگاه علوم پزشکی مشهد 
تاریخ:
1398/04/15
تعداد بازدید:
7
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
Powered by DorsaPortal